Skip to content
    • +30 231 182 7294
    • +30 231 182 7294
Horns BBQHorns BBQ
  • About
    • About Us
    • About BBQ
    • Our Philosophy
  • Menu
    • View
    • Get
  • Gallery
  • Contact

We Are Horns BBQ

H Φιλοσοφία του brand 

Να προσφέρουμε στο κοινό της πόλης την πιο κοντινή γαστριμαργική εμπειρία ενός πραγματικού smokehouse BBQ του Αμερικανικού Νότου προσαρμοσμένο στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές με υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και κυρίως την τεχνική καπνίσματος «Low & Slow» στον ειδικό φούρνο καπνίσματος που φέραμε από τη Louisiana των ΗΠΑ που λειτουργεί με βάση το φυσικό ξύλο για εξαιρετικά «καπνιστή» γεύση.

Δεν χρειάζεται να πολύ-παίξουμε με τις πρώτες ύλες. Βασιζόμαστε στις παραδοσιακές τεχνικές και αφήνουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Τεχνική ψησίματος
Low and Slow…δηλαδή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (το πολύ μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου) και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά:

  • Κοτόπουλα : 3-3,5 ώρες
  • Pork Belly : 4-5 ώρες
  • Pork Ribs: 3-3,5 ώρες
  • Beef Brisket 12-14 ώρες

We Are Horns BBQ

H Φιλοσοφία του brand 

Να προσφέρουμε στο κοινό της πόλης την πιο κοντινή γαστριμαργική εμπειρία ενός πραγματικού smokehouse BBQ του Αμερικανικού Νότου προσαρμοσμένο στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές με υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και κυρίως την τεχνική καπνίσματος «Low & Slow» στον ειδικό φούρνο καπνίσματος που φέραμε από τη Louisiana των ΗΠΑ που λειτουργεί με βάση το φυσικό ξύλο για εξαιρετικά «καπνιστή» γεύση.

Δεν χρειάζεται να πολύ-παίξουμε με τις πρώτες ύλες. Βασιζόμαστε στις παραδοσιακές τεχνικές και αφήνουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Τεχνική ψησίματος
Low and Slow…δηλαδή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (το πολύ μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου) και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά:

  • Κοτόπουλα : 3-3,5 ώρες
  • Pork Belly : 4-5 ώρες
  • Pork Ribs: 3-3,5 ώρες
  • Beef Brisket 12-14 ώρες

We Are Horns BBQ

H Φιλοσοφία του brand 

Να προσφέρουμε στο κοινό της πόλης την πιο κοντινή γαστριμαργική εμπειρία ενός πραγματικού smokehouse BBQ του Αμερικανικού Νότου προσαρμοσμένο στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές με υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και κυρίως την τεχνική καπνίσματος «Low & Slow» στον ειδικό φούρνο καπνίσματος που φέραμε από τη Louisiana των ΗΠΑ που λειτουργεί με βάση το φυσικό ξύλο για εξαιρετικά «καπνιστή» γεύση.

Δεν χρειάζεται να πολύ-παίξουμε με τις πρώτες ύλες. Βασιζόμαστε στις παραδοσιακές τεχνικές και αφήνουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Τεχνική ψησίματος
Low and Slow…δηλαδή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (το πολύ μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου) και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά:

  • Κοτόπουλα : 3-3,5 ώρες
  • Pork Belly : 4-5 ώρες
  • Pork Ribs: 3-3,5 ώρες
  • Beef Brisket 12-14 ώρες
  • Privacy
  • Location
  • Blog
  • Contact
Copyright 2022 © Horns BBQ
  • About
    • About Us
    • About BBQ
    • Our Philosophy
  • Menu
    • View
    • Get
  • Gallery
  • Contact
    • +30 231 182 7294